Over KATT

03 - De adviseurOnderneming

KATT verkeersadvisering is opgericht in 2015. Het is een freelance onderneming gerund door Felix Kools. Het bedrijf is ontstaan uit liefde en passie voor de openbare ruimte en gespecialiseerd in verkeers- en vervoersvraagstukken.

Adviseur

Felix Kools is een verkeerskundig ingenieur en woonachtig in Breda. Felix heeft ruim 15 jaar werkervaring binnen het werkveld openbare ruimte. Door jaren voor detachering bureaus gewerkt te hebben heeft hij veel ervaring opgedaan bij verschillende organisaties. Felix is begonnen als verkeerskundig ontwerper en heeft zich verder ontwikkeld tot allround verkeerskundige, beleidsmedewerker en projectleider.

Ettensebaan - HaagwegDiensten

U kunt bij KATT verkeersadvisering terecht voor algemeen verkeerskundig advies, onderzoek, ontwerp, beleid en projectleiding. KATT verkeersadvisering kan uw organisatie ook ondersteunen op project en detachering basis.

Netwerkorganisatie

Bepaalde opdrachten vragen om specialistische kennis of om extra capaciteit. KATT verkeersadvisering beschikt over een groot netwerk aan specialisten binnen de verkeerswereld en overige disciplines die zich bezig houden binnen de openbare ruimte. Hierdoor is er altijd voldoende kennis en capaciteit aanwezig om uw opdrachten succesvol te laten verlopen.

Via AgrippaLogo

In het logo van KATT verkeersadvisering ziet u het gezicht van Marcus Vipsanius Agrippa terug. Agrippa leefde in de eerste eeuw voor christus en was een belangrijk strateeg, bouwheer, politicus, generaal en had, net als KATT verkeersadvisering, een grote voorliefde voor de openbare ruimte. Agrippa staat bekend als vriend rechterhand van Keizer Augustus. Vele keuzes en acties die de Romeinse Keizer maakte kwamen op aangeven van Agrippa. In Rome, maar ook elders in het Romeinse Rijk, liet Agrippa vele aquaducten, rioolstelsels en bouwwerken bouwen of verbeteren. Hij liet ook openbare tuinen aanleggen en was verantwoordelijk voor het aanleggen van diverse heerwegen in West-Europa.